Back

En Drops & Blocks som conscients de la ingent quantitat de material educatiu que hi ha sobre moneda digital, Blockchain i protocols o tecnologies afins.

Si creus que ja has entès la teoria, els tallers t’ofereixen el pas previ a les aplicacions pràctiques. Els nostres anys d’experiència en educació, debats i també al servei de clients ens han ensenyat lliçons molt valuoses que no s’aprenen teoritzant.

et mostrem alguns exemples

Bancaritzar

Potser et preguntes coses com per què bitcoin no ha bancaritzat a les poblacions i comunitats més desfavoridas del planeta, com es deia els primers anys de la seva existència?

O potser vas sentir que les monedes digitals anaven a acabar amb models de negoci abusius, tipus MoneyGram o Western Union i afavorir a canvi de comissions justes i proporcionades als emigrants a ajudar els seus familiars en els seus llocs d’origen. Tants anys després, per què no hi ha empreses establertes i de volum?

remeses i girs

caixers automàtics

Com funciona (o no) el negoci dels caixers automàtics? Per què sempre estan fora de servei?

Si tu t’has preguntat aquestes coses o tens altres inquietuds que en un grup multidisciplinar i amb les eines adequades es poden explorar, discutir i analitzar, aquest és el teu lloc. Demana’ns més informació i depenent de la disciplina, muntarem un grup d’entre 6 i 8 persones amb un responsable de taller versat en processos, protocols, seguretat, finances, regulació, etc … per portar el treball en grup a bon port.

Qui sap, potser, es poden corregir els errors comesos en temptatives anteriors i enlairar amb certes garanties models que fins ara han fallat.

El públic objectiu per a aquests tallers són emprenedors que vulguin comprendre de manera molt pràctica i didàctica aspectes encara a la penombra en els seus models de negoci o on no tenen personal expert en plantilla, ni consultors que els puguin ajudar. També juristes, funcionaris, i qualsevol persona d’organitzacions que hagin d’avaluar riscos o el compliment normatiu de negocis basats en protocols cripto són candidats perfectes.