Back

Jordi Herrera-Joancomartí

Jordi Herrera-Joancomartí és professor agregat del Departament d’Enginyeria de la Informació i Comunicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És llicenciat en Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorat per la Universitat Politècnica de Catalunya. L’any 2000 es va incorporar a la Universitat Oberta de Catalunya i va fundar el grup de recerca KISON. Actualment, és membre del grup de recerca SENDA de la UAB. Els seus interessos de recerca inclouen temes relacionats amb la privadesa, la seguretat informàtica i la criptografia amb especial dedicació a la tecnologia de Blockchain i les criptomonedes.

jordi.herrera@uab.cat

Carlos B. Steinblock

Amb ADE i 20 anys d’experiència professional en departaments de control econòmic a multinacionals, descobreix Bitcoin i el seu protocol a principis de 2014. Co-fundador de BTC-Guardian, Coloured Seeds Coworking Space i Drops & Blocks a Vilanova i la Geltrú, membre fundador de Blockchain Catalunya i co-organitzador de la Barcelona Bitcoin Community, dedica gran part del seu temps a apropar aquest fenomen a la ciutadania. El compliment normatiu, l’assessoria fiscal i la consultoria de processos Blockchain són els serveis professionals que presta a l’actualitat.

carlos@btc-guardian.com

Xavier Foz

Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Corporate Finance & Law per ESADE. És professor del Màster d’Accés a l’Advocacia del Col·legi d’Advocats de Barcelona. És membre del Comitè Legal del consorci que gestiona la xarxa de blockchain semi-pública “Alastria”, ha estat co-autor del llibre “Blockchain: la revolución industrial de internet” i ha estat assessor de la incubadora Blockchain Space.

x.foz@rocajunyent.com

Adrià Massanet

Més de 18 anys d’experiència dins de les àrees de seguretat, criptografia i desenvolupament de programari d’identitat digital. Ha desenvolupat programari i solucions per codificar controladors de baix nivell per dissenyar requisits per a la creació de criteris comuns de programari de seguretat certificats, operacions per als sistemes fiduciaris, i revisar dissenys i implementacions per a la mitigació d’amenaces. Ara desenvolupa amb Ethereum. Go, C / C + + i Solidity.

adria@codecontext.io